Lorenzo bloeide helemaal open in zijn job bij BackCup

Lorenzo bloeide helemaal open in zijn job bij BackCup

Toen Lorenzo na het bijzonder onderwijs aan de slag ging via interim, merkte hij dat het tempo te hoog lag. Intussen bloeit hij helemaal open op de bekerafdeling van de Milieumakers én ontdekt hij elke dag meer van zijn talenten.

“Ik waardeer de normale aanpak van de begeleiders”

“Ik hoorde via een kennis over het bestaan van maatwerk. Het idee sprak me meteen aan: rustiger werk en groeien op je eigen tempo. De zoektocht naar het juiste maatwerkbedrijf heeft wel even geduurd. Vaak stopte ik zelf, omdat de aanpak me niet lag. Maar bij de Sprong zat het meteen goed: de begeleiders behandelen je normaal, lunchen bijvoorbeeld samen met je en geven je veel meer vertrouwen en verantwoordelijkheid.”

“Na een tijdje groendienst ging ik aan de slag bij de schoenen. Daar ontdekte ik dat magazijnwerk me heel goed afgaat. Na 3,5 jaar kreeg ik de vraag of ik mee in het nieuwe project BackCup wilde stappen. Hier ontdek ik telkens meer van mijn talenten: het tempo ligt hier hoger, er is minder controle en meer telwerk. Maar dat gaat heel goed: intussen doe ik zelfs regelmatig het papierwerk.”

De Sprong - de Milieumakers
de Milieumakers
is onderdeel van
Bezoek ons

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.