Een schone start: BackCup onthult nieuwe en verbeterde website

Meerhout – BackCup, de leverancier van duurzame bekers voor evenementen, kondigt met trots de lancering aan van hun vernieuwde website, die nu nog meer mogelijkheden en gemak biedt voor organisatoren van evenementen, feestjes en bijeenkomsten.

De BackCup-website is nu gebruiksvriendelijker dan ooit. Met een frisse nieuwe look en verbeterde navigatie, kunnen bezoekers moeiteloos door het assortiment van milieuvriendelijke bekers bladeren en de perfecte optie vinden voor hun evenement, groot of klein.

Wat maakt BackCup uniek? Het gaat niet alleen om de bekers; het gaat om het hele concept. Alle bekers van BackCup zijn gemaakt van gerecycled plastic en bieden dezelfde hoogwaardige smaakbeleving als glazen bekers. BackCup biedt niet alleen verhuur, maar ook het wassen, bezorgen, ophalen en zelfs het bedrukken van bekers met aangepaste logo’s voor merken die hun evenement willen personaliseren.

Het meest inspirerende aspect van BackCup is echter de sociale impact. Het bedrijf draait op de ‘milieumakers’ van De Sprong, een Kempisch maatwerkbedrijf dat mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt tewerkstelt. Van transport tot wassen en opslag staan deze toppers klaar om ervoor te zorgen dat elk evenement vlekkeloos verloopt. Dit betekent niet alleen een schone beker, maar ook een schone kans voor individuen die dat het meest nodig hebben.

Met de voordelen voor zowel de planeet als de gemeenschap begrijpt BackCup dat een schoon feestje, een feestje is dat met trots wordt gevierd.

Bezoek de nieuwe website van BackCup op https://www.backcup.be om te ontdekken hoe je jouw evenementen nog groener kunt maken.

De Sprong - de Milieumakers
de Milieumakers
is onderdeel van
Bezoek ons

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.