Werken bij

Ook zin om
Milieumaker te worden?

Zie je een job vol afwisseling en met de nodige verantwoordelijkheid wel zitten? En heb je een ticketje maatwerk op zak? Lees dan snel verder.

Bij de Milieumakers kun je jezelf zijn in ontzettend veel uiteenlopende functies. Van het reinigen van glasbollen tot het recycleren van sportschoenen. Liever aan de afwas van herbruikbare bekers? Of spullen ophalen bij recyclageparken voor de Kringwinkel? De ene job is de andere niet. Soms is er een béétje administratie nodig, of sta je al eens wat klanten te woord. We bekijken samen welke job jou op het lijf geschreven is.

We zijn er voor je

Wanneer je bij de Milieumakers aan de slag gaat, sta je er nooit alleen voor. Onze begeleiders zorgen ervoor dat je je helemaal kunt ontplooien, op je eigen tempo en volgens je eigen noden. Ook kun je rekenen op een interne opleiding én persoonlijke opvolging door onze vormingsmedewerkers. Zo neem je een vliegende start bij elke opdracht. Loopt alles op wieltjes en voel je je na een inwerkperiode helemaal als een vis in het water bij je nieuwe job? Dan bekijken we of je vast in dienst kan treden.

Wil je weten of werken bij de Milieumakers iets voor jou is? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons.

Contacteer ons

Stage bij de Sprong?

Natuurlijk heten we stagiaires van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer ons
De Sprong - de Milieumakers
de Milieumakers
is onderdeel van
Bezoek ons

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.